Nieuwsbericht 1536    
Is geplaatst op :03-Feb
Wordt getoond tot:17-Feb


Gezocht: coupeuses voor naaigroep buitenlandse vrouwen.

De groep vrijwilligers die naailessen organiseert voor buitenlandse vrouwen is dringend op zoek naar versterking van het team.

Ineke Legemate heeft met veel inzet en liefde een naaigroep voor buitenlandse vrouwen opgericht. Na Ineke haar overlijden (afgelopen voorjaar) heeft de naaigroep de draad weer opgepakt om zo het mooie werk voort te kunnen zetten. Geheel onverwachts is Wilma (ook coupeuse) overleden en de groep ontvallen waardoor het werk, waar deze dames met hart en ziel hun energie in hebben gestoken, gedeeltelijk is stil te komen liggen. 

Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe coupeuses, die de buitenlandse vrouwen en ons met raad en d(r)aad willen bijstaan. Tevens zoeken wij ook nog hobbynaaisters die de groep willen komen versterken om zo kennis, vaardigheden en gezelligheid over te dragen. 

Mocht u interesse of  vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Anneke Stouten: 06-45489690. Binnenlopen op de naai-ochtenden mag natuurlijk ook! 
Wij hopen samen te komen om de week op de donderdagmorgen van 9:30-11:30 uur in het kleine zaaltje van de Christelijk Gereformeerde kerk in Zierikzee. De datums zijn: 29 februari, 14 en 28 maart, 11 en 25 april. 

Met vriendelijke groet. 
De vrijwilligers van de naaigroep.terug naar berichtenoverzicht