Nieuwsbericht 884    
Is geplaatst op :17-Apr
Wordt getoond tot:14-May


Running Dinner 4 Malawi

In de meest recente Van Achter de Beuze heeft u al kunnen lezen over de actie die we houden voor Malawi. 
U wordt van harte uitgenodigd om te komen genieten van een volledig verzorgd Running Dinner op zaterdagavond 13 mei.  Wij rennen door onze keukens om u in onze eigen pop-uprestaurants een heerlijke gang te serveren.   U ‘rent, loopt, wandelt, rijdt’ van huis naar huis om te genieten van onze verrassingsgerechten. 
Van u wordt een bijdrage gevraagd van 25,00 per persoon. Hiervoor bezoekt u drie verschillende 'restaurants', ontmoet u mensen die u anders misschien niet zou spreken en draagt u bij aan een gift vanuit Zierikzee voor Gert en Rieneke in Malawi. 

De avond wordt om 17:00 uur gestart met een welkomstdrankje in het kerkcentrum waar u uitleg krijgt over het goede doel en het programma van de avond.  

Het diner sluiten we met alle gasten af in het kerkcentrum waar ook de opbrengst bekend zal worden gemaakt.  Mocht u graag willen komen eten, maar bent u slecht ter been, dan bieden we kosteloos een taxiservice aan. 

Alle liefhebbers van gezelligheid aan tafel onder het genot van heerlijk eten kunnen zich tot 30 april aanmelden via ons email:running4malawi@gmail.com of 06-34560325

Laten we samen vanuit Zierikzee een flinke steun in de rug kunnen geven aan Gert en Rieneke van de Pol voor hun mooie werk in Malawi. 


Vriendelijke groet en tot ziens! 
Johan, Louise, André, Marjan, Jaco, Nelske, Arjan, Mariëtte, Marjan en Marianne 

terug naar berichtenoverzicht