Overzicht agenda gewone wijk

toon ook historie

Datum / Tijd ActiviteitLocatieBijzonderheden
21-Sep 09:00 StartweekendGasthuiskerkEnkele weken geleden is al gemeld dat het startweekend dit jaar plaatsvindt op 21 en 22 september a.s. Een enthousiaste commissie is bezig met de invulling van het programma.
We kunnen alvast verklappen dat we aansluiten bij het thema van de landelijke kerk: `Een goed verhaal`. In de startdienst op zondagmorgen zullen de verhalen over Jozef centraal staan.
Op zaterdagmiddag is er een wandeling door een deel van de binnenstad rond het thema `Een goed verhaal`. We hopen samen te genieten van door gemeenteleden (dus u zelf) vervaardigde historische gerechten. Op zaterdag is er ook weer een escape room, deze keer rond de figuur van Jozef.
Op zondagmorgen is er vr de dienst een natuurwandeling met een historisch
accent in Zierikzee, onder leiding van Jeroen van Mourik. Na afloop van de dienst genieten we bij de koffie van (door kinderen) gemaakte cupcakes. Degene die, in de ogen van de deskundige jury, de lekkerste cupcakes heeft gemaakt, krijgt de cupcake-cup uitgereikt. Zo lichten we alvast een tipje van de sluier voor u en jullie op. In de komende weken volgt in de zondagsbrief steeds nadere informatie.
25-Oct 19:30 Bijbelkwis 2019Thomaskerk