Rooster van Kerkdiensten

De diensten worden gehouden in de Gasthuiskerk, Havenplein 17, 4301 JD Zierikzee.
U bent van harte welkom, evt. (beperkt) parkeren achterzijde Gasthuiskerk via de Hoge Molenstraat

Rooster van Kerkdiensten t/m 8 december 2019

Zondag 17 november -- Geen dienst
Zondag 24 november 09.30 uur dhr. Franck Ploum, dienst met Brood en Wijn
Zondag 1 december* 11.00 uur ds. Dinie Eerland-van Vliet, Zierikzee
Zondag 8 december 09.30 uur ds.mr. Edward van der Kaaij, Aardenburg/Nijkerk

Bovengenoemde diensten worden gehouden in de Gasthuiskerk, Havenplein 17, Zierikzee

Diensten met * aangegeven = Koffiedrinken

Wijzigingen voorbehouden

interieur Gasthuiskerk, Zierikzee

Collage van het midden-XVIIde eeuwse interieur van de huidige protestantse Gasthuiskerk. Protestants sinds de Reformatie in de 16de eeuw, maar oorspronkelijk daterend uit de late Middeleeuwen als Rooms-Katholieke (ziekenhuis-) kapel.
Voor een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis van de Gasthuiskerk in Zierikzee, klik op "De Gasthuiskerk te Zierikzee - de kerkgangers en hun kerk". Auteur Dr. Huib Uil, Archivaris Gem. Schouwen-Duiveland.