Nieuwsbericht 1062    
Is geplaatst op :17-Mar
Wordt getoond tot:06-May


Actie versoberen voor Thailand

De Lijdenstijd is een tijd van bezinning, een tijd om stil te staan bij het lijden van de Here Jezus. Een tijd misschien ook wel om iets bewust minder te doen om ook op die manier stil te staan bij de Lijdenstijd. 

De diaconie roept u op om deze weken de levensstandaard te versoberen. U kunt hierbij denken aan; wat minder snoepen of een glaasje alcohol minder, wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto, minder afval door het niet kopen van overbodig verpakte producten. Het geld dat daarmee bespaard wordt kunt u doneren aan het werk van de fam. de Bel in Thailand; de Pwo Karčn ker-ken, het koffiebedrijf “Sela&Co”en tienerkampen voor Vietnamese kin-deren. Meer informatie over het werk van Rien en Maaike de Bel kunt u lezen in de folder elders op deze. 

Uw bijdrage zal in een speciale dienst op 5 mei worden ingezameld. U kunt uw gift ook overmaken op het bankrekeningnummer van de Diaconie Hervormde Gemeente Zierikzee (G.W.); NL43  RABO 0375 1750 08, onder vermelding van “Fam. de Bel - Thai-land” . 

In dit document lees meer over deze actie.
terug naar berichtenoverzicht